Åbn vinduet Massebogfør salgskreditnotaer.

Bogfører flere salgskreditnotaer samtidig. Det kan være en fordel, hvis du har et stort antal kreditnotaer, der skal bogføres. Du kan angive de kreditnotaer, der skal bogføres, ved at udfylde feltet Nummer.

Bemærk
Det er vigtigt, at man husker at indtaste alle de nødvendige oplysninger på kreditnotaerne, før de massebogføres. Ellers kan du risikere, at de ikke bliver bogført. Når kørslen er færdig med at bogføre, viser en meddelelse, hvor mange salgskreditnotaer der blev bogført (f.eks. 9 ud af 10).

Indstillinger

Bogføringsdato: Hvis du markerer et eller flere af afkrydsningsfelterne under dette felt, kan du indtaste den dato, som skal bruges som bilags- og/eller bogføringsdato ved bogføring.

Hvis bogførings- eller bilagsdatoen ikke er angivet, bruges datoen i dette felt, også selvom du ikke har markeret det relevante afkrydsningsfelt.

Erstat bogføringsdato: Marker feltet, hvis du vil erstatte kreditnotaens bogføringsdato med den dato, som er angivet i feltet Bogføringsdato/Bilagsdato.

Erstat bilagsdato: Marker feltet, hvis du vil erstatte kreditnotaens bilagsdato med den dato, som er angivet i feltet Bogføringsdato/Bilagsdato.

Beregn fakturarabat: Marker afkrydsningsfeltet, hvis fakturarabatbeløbet på salgskreditnotaer skal beregnes automatisk forud for bogføring.

Tip