Åbn vinduet Udfør aktionsmedl. - plan..

Opretter forsyningsordrer i henhold til aktionsmeddelelser, der er foreslået for de valgte linjer i vinduet Planlægningskladde.

Når du udfører kørslen, udfører programmet de foreslåede aktioner og ændrer den eksisterende genbestillingsplan herefter. Det kan resultere i en af følgende situationer (eller en kombination af disse):

Du kan angive, hvad der skal medtages i kørslen ved at markere feltet Accepter aktionsmeddelelse for de relevante linjer. Du kan også fjerne afkrydsningsfeltet, hvis du vil. Programmet medtager kun de linjer, der har godkendte aktionsmeddelelser i kørslen.

Kørslen sletter linjerne i planlægningskladden, når aktionsmeddelelsen er udført. De øvrige linjer bliver stående i planlægningskladden, indtil de enten accepteres på et senere tidspunkt eller slettes. Du kan også slette linjerne manuelt.

Indstillinger

Marker, hvilken forsyningsordre der skal udfyldes ved at udfylde følgende felter:

Felt Beskrivelse

Produktionsordre

Opretter produktionsordrer for varen med genbestillingssystemet Prod.ordre. Du kan vælge enten at oprette planlagte eller fastlagte produktionsordrer, og du kan få de nye dokumenter udskrevet.

Montageordre

Opret montageordrer for varer med genbestillingsmetoden Montage. Du kan få de nye dokumenter udskrevet.

Købsordre

Opret købsordrer for varer med genbestillingsmetoden Køb (RV). Du kan få de nye dokumenter udskrevet.

Typenavn

Kopierer forslagene til planlægningslinjer for købsordrer til dette rekvisitionskladdetypenavn, hvis du har valgt Kopiér til indkøbskladde i feltet Købsordre.

Kladdenavn

Kopierer forslagene til planlægningslinjer for købsordrer til dette rekvisitionskladdetypenavn, hvis du har valgt Kopiér til indkøbskladde i feltet Købsordre.

Overflytningsordre

Opret overførselsordrer for varer med genbestillingsmetoden Overførsel på lagervarekortet. Du kan få de nye dokumenter udskrevet.

Typenavn

Kopierer forslagene til planlægningslinjer for købsordrer til dette rekvisitionskladdetypenavn, hvis du har valgt Kopiér til indkøbskladde i feltet Overførselsordre.

Kladdenavn

Kopierer forslagene til planlægningslinjer for købsordrer til dette rekvisitionskladdenavn, hvis du har valgt Kopiér til indkøbskladde i feltet Overførselsordre.

Kombiner overførselsordrer

Kombinerer overførselsordrer med samme Overflyt fra- og Overflyt til-koder i en overførselsordre med flere linjer.

Bemærk
Resultatet er det samme som standard ved oprettelse af overførselsordrer, der er planlagt i vinduet Indkøbskladde.

Stop, og vis første fejl

Stopper i det øjeblik, kørslen møder en fejl. Samtidig vises en meddelelse med oplysninger om fejlen (den første). Hvis der er fejl, vil kun de planlægningslinjer, der blev behandlet, inden fejlen opstod, medføre forsyningsordrer.

Hvis du ikke markerer dette felt, fortsætter kørslen, indtil den er færdig, og vil ikke blive afbrudt af eventuelle fejl. Hvis der er registreret fejl under kørslen, vil der efter kørslen blive vist en meddelelse om, hvor mange varer der berøres af fejlene.

Tip

Se også