Åbn vinduet Opdater produktionsordre.

Beregner og opdateret produktionsordrer. Hvis du har sat lokationen op til at kræve lagermodtagelse og læg-på-lager, kan du oprette lageranmodninger til læg-på-lager-output.

Produktionsordrestyklisten oprettes på grundlag af beregningen af produktionsstyklisten. Produktionsruten kopieres til produktionsordrehovedet fra vareruten.

Bemærk
Det er ikke muligt at forny en reserveret produktionsordre. Du kan genoprette reservationen, når produktionsordren er fornyet, men du bør i så fald annullere reservationen, før du fornyer.

Bemærk
Ved hjælp af filtre kan du opdatere flere ordrer på én gang. Hvis du f.eks. vil beregne og opdatere alle frigivne produktionsordrer, skal du skrive Frigivet i filteret Status og lade filteret Nr. være tomt.

Indstillinger

Planlægningsretning: Angiv, om planlægningen skal opdateres forlæns eller baglæns.

Forlæns planlægning begynder ved startdatoen og beregner fremad til en slutdato. Baglæns planlægning begynder ved slutdatoen og beregner bagud til en påkrævet startdato.

Beregn: Marker afkrydsningsfeltet, hvis systemet skal beregne prod.ordrelinjerne.

Beregn ruter: Marker afkrydsningsfeltet, hvis systemet skal beregne ruterne.

Beregn komponentbehov: Marker afkrydsningsfeltet, hvis systemet skal beregne komponentbehovet.

Opret indg. lageranmodning: Hvis lagerlokationen kræver læg-på-lager, men ikke bruger styret læg-på-lager og pluk, skal du markere dette felt for at oprette en bestilling fra lager, der lægger produktionsordreafgangen på lager.

Tip