Åbn vinduet Udvidet tekst - oversigt.

Dette emne gælder for Microsoft Dynamics NAV C5 Danmark.

Angiver alle udvidede varebeskrivelser, du har angivet for varen, hvorfra du åbner vinduet.

Du kan konfigurere længere varebeskrivelser, som du senere kan indsætte på salgs- og købsdokumenter for varen ved hjælp af funktionen Indsæt udv. Tekst.

Relaterede emner

I følgende tabel vises opgaver, der er relateret til vinduet Udvidet tekst - oversigt, med links til de emner, hvor de er beskrevet.

For atSkal du se

Opret et varekort for hver lagervare eller service, som du bruger.

Fremgangsmåde: Registrere nye produkter

Opret et salgstilbud, hvor du f.eks. tilbyder produkter på betingelser, der kan forhandles, før du konverterer tilbuddet til en salgsfaktura.

Fremgangsmåde: Fremsætte tilbud

Opret en salgsfaktura for at registrere din aftale med en debitor om at sælge produkter på bestemte leverings- og betalingsbetingelser.

Fremgangsmåde: Fakturere salg

Udfør en handling på en ubetalt bogført salgsfaktura for automatisk at oprette en kreditnota og enten annullere salgsfakturaen eller gendanne den, så du kan foretage rettelser.

Fremgangsmåde: Rette eller annullere ubetalte salgsfakturaer

Opret en salgskreditnota for at tilbageføre en bestemt bogført salgsfaktura, så den afspejler, hvilke produkter debitoren returnerer, og hvilke indbetalte beløb der skal refunderes.

Fremgangsmåde: Behandle salgsreturvarer eller annulleringer

Opret en købsfaktura for at registrere din aftale med en kreditor om at købe produkter på bestemte leverings- og betalingsbetingelser.

Fremgangsmåde: Registrere køb

Udfør en handling på en ubetalt bogført købsfaktura for automatisk at oprette en kreditnota og enten annullere købsfakturaen eller gendanne den, så du kan foretage rettelser.

Fremgangsmåde: Rette eller annullere ubetalte købsfakturaer

Opret en købskreditnota for at tilbageføre en bestemt bogført købsfaktura, så den afspejler, hvilke produkter du returnerer til kreditoren, og hvilke indbetalte beløb der skal opkræves.

Fremgangsmåde: Behandle købsreturvarer eller annulleringer

Andre opgaver

I følgende tabel vises andre opgaver, du kan udføre med Microsoft Dynamics C5 2014, med links til de emner, hvor de er beskrevet.

For atSkal du se

Opret en købsfaktura for alle eller markerede linjer i en salgsfaktura.

Fremgangsmåde: Købe produkter til et salg

Opret et debitorkort for hver debitor, du sælger til.

Fremgangsmåde: Registrere nye debitorer

Opret et kreditorkort for hver debitor, du køber fra.

Fremgangsmåde: Registrere nye kreditorer

Forøg eller reducer en vares lagerantal, for eksempel efter en fysisk optælling eller som en nem måde at registrere købsleverancer.

Fremgangsmåde: Regulere lageret

Tip

Se også