Åbn vinduet Annuller udligning af debitorposter.

Annullerer (fortryder) fejlbehæftede applikationer i debitorposter. Du kan annullere debitorposter fra vinduet Debitorposter og vinduet Detaljerede debitorposter.

Når du fortryder udligning af allerede bogførte udligninger, kan du genåbne lukkede debitorposter. Alle finansposteringer, der er hentet fra den fejlagtige udligning, f.eks. betalingsrabatter og valutagevinster eller -tab, ændres, når du fortryder udligningen af en post. Bemærk, at du kun kan fortryde en udligningspost, hvis den oprindelige post er den sidste udligning, som er bogført for de aktuelle debitorposter.

Vinduet indeholder en linje for hver detaljeret debitorpost, der er tilknyttet den udligning, du vil fortryde. Du kan ikke ændre oplysningerne i felterne på linjen, undtagen for dokumentnummer og posteringsdatoen, hvis det er relevant.

Når du annullerer fortrydelsen af en udligning, oprettes og bogføres der en korrektionspost (en post, der er identisk med den oprindelige post, men med modsat fortegn i beløbsfeltet) for hver af de linjer, der vises i vinduet. Hvis du vil annullere fortrydelsen af udligning, skal du blot lukke vinduet.

Tip

Se også