Åbn vinduet Annuller udlign. af kred.poster.

Annullerer fejlbehæftede programmer i kreditorposter. Du kan annullere kreditorposter fra vinduet Kreditorposter og vinduet Detaljerede kreditorposter.

Hvis du annullere allerede bogførte poster, kan du åbne lukkede kreditorposter igen. Alle poster, som er baseret på den fejlbehæftede post, f.eks. rabatter og valutatab/-gevinster, bliver rettet, når du annullerer posten. Bemærk, at du kun kan annullere en post, hvis den oprindelige post er den sidste post, der er bogført på de relevante kreditorposter.

Vinduet indeholder én linje for hver detaljeret kreditorpost, som er relateret til den post, du vil annullere. Du kan ikke ændre oplysningerne i felterne på linjen, undtagen for dokumentnummer og posteringsdatoen, hvis det er relevant.

Når du annullerer, oprettes og bogføres der én korrigeringspost, en post, der er identisk med den oprindelige post, men som har modsat fortegn i beløbsfeltet, for hver af de linjer, der er vist i vinduet. Hvis du vil annullere fortrydelsen af udligning, skal du blot lukke vinduet.

Tip

Se også