Åbn vinduet Rammemontageordre.

Angiver, hvilke elementer og hvor mange elementer der skal monteres, og hvilke komponentelementer eller ressourcer, der indgår i montageelementet for en sammenkædet rammesalgsordre.

Rammesalgsordrer fungerer som montageordrer, der er knyttet til salgsordrer. Du kan finde flere oplysninger i Montageordre. Forskellen er, at montage efter ordre-linket peger på en rammesalgsordre i stedet for en salgsordre. Hvis du vælger Ja i feltet Montage til ordre i en rammesalgsordre, åbnes den sammenkædede rammesalgsordre.

Hvis du ændrer en rammesalgsordre for et montageelement til en salgsordre, sammenkædes den sammenkædede rammesalgsordre og eventuelle tilpasninger med den nye salgsordre og forberedes til montage af den eller de varer, der skal sælges. Du kan finde flere oplysninger i Sådan oprettes rammesalgsordrer.

Da alle former for rammeordrer anses for at være en forecasttype, medtages komponenter på rammemontageordrer i forsyningsplanlægningen som regelmæssigt prognosticeret efterspørgsel. Du kan finde flere oplysninger i Om budgetfunktionalitet.

Bemærk
Ligesom rammeordrer forecastes mængder på montagerammeordrer kun og er ikke operationelle, før de konverteres til faktiske montageordrer. Ordrefunktionalitet, som f.eks. disponeringsberegning, reservation og varesporing , er derfor ikke aktiv på rammesalgsordrer.

Tip

Se også