Åbn vinduet Konsolidering - databasekontr..

Tester alle de finansielle oplysninger, der anvendes til konsolidering i tabellen Koncernvirksomhed og findes i databasen Microsoft Dynamics NAV.

Rapporten behandler bogførte finanskontoposter i koncernvirksomhedens finansielle data. Rapporten viser også de finanskonti og globale dimensioner, der er angivet i de enkelte koncernvirksomheder med henvisning til den konsoliderede virksomhed. Disse konti og dimensioner er ikke i den konsoliderede virksomhed.

Indstillinger

Felt Beskrivelse

Startdato

Her kan du angive den første dato i perioden, hvor posterne for koncernvirksomheden skal kontrolleres. Hvis en koncernvirksomhed arbejder med et andet regnskabsår end koncernregnskabet, skal start- og slutdatoerne for koncernvirksomheden angives i tabellen Koncernvirksomhed.

Slutdato

Her kan du angive den sidste dato i perioden, hvor posterne for koncernvirksomheden skal kontrolleres. Hvis en koncernvirksomhed arbejder med et andet regnskabsår end koncernregnskabet, skal start- og slutdatoerne for koncernvirksomheden angives i tabellen Koncernvirksomhed.

Kopier dimensioner

Vælg de dimensioner, der skal medtages i det afsluttede konsoliderede regnskab.

Tip

Se også