Rapporten Medarbejder - udviklingsaftale

Du kan bruge denne rapport til at udskrive en oversigt over udviklingsaftaler.

Du kan definere, hvad der skal med i rapporten ved at sætte forskellige filtre. Udfyld felterne således:

Medarbejdere

MedarbejderID: Skriv numrene på de medarbejdere, der skal med i rapporten. For at se de medarbejdere, der findes, skal du først klikke i højre del af feltet (under Filter) og så klikke på den AssistButton, der vises.

Du kan bruge AssistButton nederst til venstre i vinduet til at få vist en oversigt med resultatet af det filter, du har defineret for tabellen.

Udviklingsaftale

Karrierehovedvej: Indtast den karrierehovedvej der skal med i rapporten. For at se de karrierehovedveje, der findes, skal du først klikke i højre del af feltet (under Filter) og så klikke på den AssistButton, der vises.

Kompetenceprofil: Indtast den kompetenceprofil der skal med i rapporten. For at se de kompetenceprofiler, der findes, skal du først klikke i højre del af feltet (under Filter) og så klikke på den AssistButton, der vises.

Vælg knappen Udskriv for at få skrevet rapporten ud på en printer. Hvis du vil se rapporten på skærmen, før du skriver den ud, så klik på knappen Vis udskrift. Hvis du klikker på Annuller, lukker vinduet, og rapporten skrives ikke ud.