Rapporten Salgsdokument - kontrol

Med denne rapport kan du kontrollere ordrer, fakturaer eller kreditnotaer, før du bogfører dem. Det kontrolleres, om der mangler bogføringsdatoer, om der er noget at bogføre, osv. Vælg rapporten ved at klikke på Salg i hovedmenuen og derefter på Dokumenter.

Du kan definere, hvad der skal medtages i rapporten ved at angive filtre. Hvis du ikke angiver nogen filtre, tages alle dine records med i rapporten.

Under fanen Salgsdokument kan du udfylde filtrene til standardfelterne, eller du kan vælge ekstra filtre. Tryk på F3, og klik derefter på AssistButton for at vælge det eller de relevante filtre. Du kan også angive, hvad der skal vises i rapporten ved at udfylde felterne under fanen Indstillinger.

Klik på Udskriv for at udskrive rapporten. Hvis du vil se rapporten først, kan du klikke på Vis udskrift.

Hvis du vil angive filtre i rapporten, skal du udfylde følgende felter:

Salgsbilag

Bilagstype: Brug feltet Filter til at angive de salgsdokumenttyper, der skal med i rapporten.

Nummer: Brug feltet Filter til at indtaste numrene på de fakturaer, ordrer eller kreditnotaer, der skal med i rapporten.

Klik på AssistButton nederst til venstre i vinduet, hvis du vil se resultatet af de filtre, du har angivet for tabellen.

Klik på Sorter, hvis du vil have vist sorteringsknapperne og angive, i hvilken rækkefølge oplysningerne skal vises i dokumentet.

Indstillinger

Ordre-/returvareordrebogføring: I disse felter kan du angive, om de dokumenter, der behandles, skal bogføres som leveret/modtaget, som faktureret eller som leveret/modtaget og faktureret. Marker afkrydsningsfelterne ud for de ønskede indstillinger.

Vis dimensioner: Marker feltet, hvis dimensionsoplysninger for kladdelinjerne skal medtages i rapporten.

Vis varegebyrtildeling: Marker feltet, hvis rapporten skal vise de varegebyr, der er tildelt til salgsdokumentet.