Rapporten Kreditor betalingsoplysninger

Denne rapport viser kreditorer med eller uden udbetalingsoplysninger. Kreditorer vises med navn og adresse, samt eventuelle udbetalingsoplysninger.

Du kan definere, hvad der skal med i rapporten, ved at sætte forskellige filtre. Du kan sætte flere felter på et faneblad ved at klikke i venstre del af et felt og så klikke på den AssistButton, der vises. Udfyld felterne sådan:

Kreditor

Nummer: Skriv numrene på de kreditorer, der skal med i rapporten. For at se de kreditornumre, der findes, skal du først klikke i højre del af feltet (under Filter) og så klikke på den AssistButton, der vises.

Søgenavn: Skriv søgenavnene på de kreditorer, der skal med i rapporten.

Du kan bruge AssistButton nederst til venstre i vinduet til at få vist en oversigt med resultatet af de filtre, du har defineret for tabellen.

Indstillinger

Vis kreditorer uden udbetalingsoplysninger: Her skal du sætte et hak, hvis du vil udskrive en liste over de kreditorer, hvor der ikke er oprettet nogle udbetalingsoplysninger.

Vælg knappen Udskriv for at få skrevet rapporten ud på en printer. Hvis du vil se rapporten på skærmen, før du skriver den ud, så klik på knappen Vis udskrift. Hvis du klikker på Annuller, lukker vinduet, og rapporten skrives ikke ud.