Rapporten Bankkontoudtog - PM

 

Denne rapport viser udtog for udvalgte bankkonti. For hver banktransaktion viser rapporten en beskrivelse, et udlignet beløb, et kontoudtogsbeløb og andre oplysninger.

 

Du kan udskrive rapporten, når du bogfører bankafstemningslinjerne ved at klikke på knappen Bogføring og derefter på Bogfør og udskriv.

 

Du kan definere, hvad der skal medtages i rapporten ved at angive filtre. Du kan angive yderligere felter under fanen ved at klikke på feltet Felt og derefter på AssistButton til højre. Udfyld felterne på følgende måde:

 

Bankkontoudtog

 

Bankkontonr.: Her kan du angive numrene på de bankkonti, der skal med i rapporten. Hvis du vil have vist de eksisterende

 

Kontoudtogsnr.: Her kan du angive numrene på de bankkontoudtog, der skal med i rapporten. Hvis du vil have vist de eksisterende bankkontoudtogsnumre, skal du klikke i feltet i kolonnen Filter og derefter på AssistButton til højre.

 

Klik på den opadgående pil nederst til venstre i vinduet, hvis du vil se resultatet af de filtre, du har angivet for tabellen.

Klik på Udskriv for at udskrive rapporten. Klik på Vis udskrift, hvis du vil se rapporten, før den udskrives. Hvis du ikke vil udskrive rapporten, skal du klikke på Annuller for at lukke vinduet.