Åbn vinduet Opret læg-på-lager/pluk/bevægelse.

Opretter læg-på-lager- eller pluk-dokumenter ud fra et eller flere kildedokumenter, når lagerlokationen er sat op til at kræve enten læg-på-lager, men ikke modtagelse eller pluk, men ikke leverance. Med denne grundlæggende lagerkonfiguration, kan du også oprette lagerbevægelser, som flytter varer til og fra interne handlinger, der er repræsenteret af kildedokumenter. Oplysninger kopieres fra kildedokumenthovedet og -linjerne til læg-på-lager-, pluk-dokumentet eller bevægelsesdokumentet.

Bemærk
Komponenter til montageordrer kan ikke plukkes eller bogføres med pluk. Du skal i stedet bruge lagerbevægelser.

Du kan ikke vælge at oprette et pluk og en bevægelse (lager) på samme tid, da de opfører sig på samme måde.

Bemærk
Pluk (lager) og Bevægelse (lager) har følgende vigtige forskelle:

  • Når du registrerer et pluk for en intern handling, såsom produktion, bogføres forbrug af de komponenter, der er plukket på samme tid. Når du registrerer en flytning (lager) for en intern handling, registrerer du fysisk flytning af nødvendige komponenter til en placering i handlingsområdet uden bogføring af forbrug.
  • Når du bruger pluk fra lager definerer feltet Placeringskode på en produktionsordrekomponentlinje Hent-placeringen, som komponenter tages fra, når forbruget posteres. Når du bruger lagerbevægelser, definerer feltet Placeringskode på produktionsordrekomponentlinjerne den område-placering i handlingsområdet, hvor lagermedarbejderen skal placere komponenterne.

Indstillinger

Felt Beskrivelse

Opret læg-på-lager (lager)

Marker feltet, hvis du vil oprette læg-på-lager-dokumenter for alle kildedokumenter, der falder inden for filteret, og som et læg-på-lager-dokument er relevant for.

Opret pluk (lager)

Marker feltet, hvis du vil oprette pluk-dokumenter for alle kildedokumenter, der falder inden for filteret, og som et plukdokument er relevant for.

Opret flyt. (lager)

Marker feltet, hvis du vil oprette dokumenter for flytning (lager) for alle kildedokumenter, der falder inden for filteret, og som et bevægelsesdokument er relevant for.

Udskriv dokument

Marker, hvis du ønsker en udskrevet rapport for dokumentet. Der udskrives særskilte rapporter for læg-på-lager (lager), pluk (lager) og bevægelser (lager).

Vis fejl

Marker, hvis du vil stoppe kørslen og vise oplysninger om, hvilke(t) kildedokument(er der indeholder fejl. Brug dette felt, når du udfører kørslen for mange kildedokumenter.

Tip

Se også