Åbn vinduet Montage til ordre - salg.

Viser vigtige salgstal for montagekomponentvarer, der sælges som en del af en montage i montage efter ordre-salg som en separat vare direkte fra lager.

Du kan bruge denne rapport til at analysere tallene for antal, pris, salg og fortjeneste for montagekomponenter til støtte for beslutninger, f.eks om en pakke skal have en anden pris, eller en bestemt vare ikke længere skal bruges i montager.

Rækken Montage viser salgstallene for det samlede antal, der sælges som en del af et montageelement. Det specikke montageelementsalg, der udgør denne sum, vises, hvis du vælger Vis Montageelement - detaljer.

Fokus er på montagekomponenter, men tallene beregnes fra avancemargenen for den overordnede vare, montageelementet. Salgsbeløbet for hver komponent beregnes derfor ud fra sine egne pris og avancemargenen for den overordnede i følgende formel.

salgsbeløb = 100 x kostbeløb / (100 - avance %)

Rækken Direkte viser salgstallene for det samlede antal, der sælges som separate varer. Tallene beregnes fra varens egen pris og salgsbeløb som for andre lagersalg.

Rapporten viser oplysninger om varer, der opfylder et eller begge af følgende kriterier:

Bemærk
For at få nøjagtige avancebeløb skal du først køre batchjobbet Juster kostpris - vareposter.

Indstillinger

Indstilling Beskrivelse

Vis montagedetaljer

Udvider rækken I montage for at vise de samme tal for hver overordnet vare, hvor montagekomponenten blev solgt.

Vis diagram som

Angiver, hvilke tal der skal vises grafisk i rapporten. Der findes følgende indstillinger:

  • Antal
  • Salg
  • Avancepct.
Tip

Se også