Rollecenteret er dit primære adgangspunkt til Microsoft Dynamics NAV. Du kan bruge det til at få et overblik over status for dagens arbejde.

Rollecentret kan indeholde følgende dele.

Aktiviteter

Aktiviteter indeholder stabler af bilag, kaldet Køindikatorer. Vælg en køindikator for at åbne den tilsvarende liste eller kladde.

Vigtigt
Det er muligt at fjerne køindikatorer under tilpasning af rollecenteret, men aktivitetsvarer kan ikke fjernes.

Outlook

I Outlook-delen er der en oversigt over dine e-mails, kalender- og Outlook-opgaver. Du kan vælge et element for at åbne den tilsvarende mappe, mail eller aftale i Outlook.

Diagrammer

Rollecenteret kan indeholde ét eller flere diagrammer, der viser oplysninger, der er relevant for dit arbejde. Peg med markøren på en del af diagrammet for at få vist de relaterede data i teksten.

På listesteder kan du tilføje og bruge diagrammer mere eller mindre på samme måde som i et rollecenter.

Mine notifikationer

I området med Mine notifikationer kan du se noter, som dine kolleger har sendt til dig. Du kan vælge en note for at åbne det dokument, som meddelelsen er relateret til.

På listesteder og opgavesider kan du tilføje og bruge noter mere eller mindre på samme måde som i et rollecenter.

Lister

Rollecenteret kan indeholde én eller flere lister over debitorer, kreditorer eller varer. Du kan beslutte, hvilke debitorer, kreditorer eller varer der skal medtages på listen. Ved at markere en linje og vælge kommandoen Åbn, kan du åbne kortet for debitoren, kreditoren eller varen.

Onlineoplysninger

Du kan vælge at få vist direkte produkt- og virksomhedsoplysninger som et kontinuerligt diasshow i rollecenteret. Der er inkluderet links, som du kan vælge for at åbne et websted, hvor du kan læse hele indholdet.

Tilpasse rollecenteret

Du kan tilpasse rollecenteret, så det passer til dine arbejdsvaner og -behov. Du kan finde flere oplysninger i Tilpasse Rollecenter og sider.

Se også