Angiver, hvilken standardordrestrøm, der bruges til at levere dette montageelement. Du kan vælge mellem følgende muligheder.

Montagepolitik Beskrivelse

Montage-til-lager

Montageordrer for varen oprettes som forsyningsordrer, der er beregnet til lageret. De oprettes enten manuelt ved at opbygge kits til sæsonbestemte kampagner eller automatisk via planlægningssystemet til levering efter behov eller i henhold til genopfyldning af lageret.

Bemærk
Selvom det ikke er standardordrestrømmen, kan du have en montage-til-lager-varer monteret direkte til en salgsordre, f.eks. for at kombinere mængden med montage-til-ordre-mængder, der allerede findes på salgsordrelinjen. Du kan finde flere oplysninger i Sådan sælger du montage efter ordre-varer og lagervarer sammen.

Montage efter ordre

Montageordrer til varen oprettes som respons på en salgsordrelinje og er sammenkædet, så ordrebehandleren kan tilpasse montagekomponenter og ressourcer fra salgsordren.

Bemærk
Som standard oprettes sammenkædede montageordre for det samlede salgslinjeantal, fordi det antages, at alle varerne skal samles. Du kan dog ændre antallet til montage, hvis du f.eks. ved, at nogle varer allerede er disponible, ved at reducere eller øge værdien i feltet Mgd. til montage til ordre på salgsordrelinjen. Du kan finde flere oplysninger i Sådan sælges lagervarer i montage efter ordre-flows.

Dette felt kan kun benyttes, hvis feltet Genbestillingssystem er sat til Montage.

Tip

Se også