Alle IC-transaktioner, som du modtager elektronisk fra partnere, vises i IC-indbakken.

Organisere indbakken

Du kan bruge filterfelterne øverst i indbakken til at bestemme, hvilke transaktioner der skal vises i vinduet. Hvis du f.eks. kun vil have vist transaktioner oprettet af en bestemt partner, kan du angive det i filtrene Transaktionskilde og Kode for IC-partner.

Transaktionskilde

Hvad du kan foretage dig med en transaktion, afhænger af om den er:

  • Oprettet af en IC-partner
  • Afvist af en IC-partner og returneret til dig

Du kan bruge feltet Vis transaktionskilde til at filtrere vinduet IC-indbakketransak., så der kun vises én af disse typer transaktioner. (Du kan også filtrere efter IC-partner eller efter oplysningerne i feltet Linjehandling).

Oprettet af IC-partner

Når du modtager en ny transaktion, der er oprettet af en partner, kan du vælge at:

Acceptere transaktionen

Afvise transaktionen (returnere den til partneren)

Annullere transaktionen (slette transaktionen uden at returnere den til partneren)

Returneret fra IC-partner

Hvis transaktionen blev afvist af partneren, har du kun mulighed for at annullere transaktionen i indbakken. Derefter skal du oprette rettelseslinjer eller tilbageføre kladden eller dokumentet i regnskabet.

Gendanne indbakkeposter

Hvis du har accepteret en transaktion i indbakken, men efterfølgende har slettet dokumentet eller kladden i stedet for at bogføre den/det, kan du gendanne indbakkeposten og acceptere dokumentet eller kladden igen.

Få vist en oversigt over IC-transaktioner i en periode

Du kan få vist en oversigt over alle de IC-transaktioner, som du har sendt og modtaget i en periode. Brug rapporten IC-transaktioner til at se alle IC-finansposter, -debitorposter og -kreditorposter.

Se også