Produktionschefen administrerer planlægningen af produktion. De kan ofte have behov for at omrokere eksisterende ordrer for at give plads til mere hastende ordrer. For produktionschefen bekræfter undtagelser reglen.

Primære arbejdsopgaver

Hvis du vil Se

Beskrive de fysiske muligheder, f.eks. ressourcer, kapacitetskalendere og lokationer.

Plan for ressourcetilgængelighed

Opstille en overordnet plan, der afspejler forventede indkøb, overførsler og produktioner, der skal gennemføres i forbindelse med planlægning af materialebehov.

Udføre masterplanlægning

Opstille en detaljeret realistisk forsyningsplan på basis af produktionsmasterdata, eksisterende forsyningsordrer og nye behov for at beregne, hvad der skal købes, overføres og fremstilles, og hvornår disse ting skal ske.

Udføre materialebehovsplanlægning

Omdanne planlægningsforslagslinjer til forsyningsordrer for indkøb, overførsler eller produktion og give besked, når lageret plukker komponenter.

Kommunikere produktionsplaner

Relaterede emner

Hvis du vil Se

Finplanlægge operationer i henhold til den tilgængelige kapacitet over tid for at tilpasse den med andre ordrer i en produktionsplan.

Planlægge produktionsaktiviteter

Angive forskellige budgettal, f.eks. salgsbudgetter, produktionsbehov for solgte og fremstillede varer og rammesalgsordrer som input til detaljeret salgs- og produktionsplanlægning.

Fastsætte salgsprognoser

Definere varer og deres processtruktur.

Design og ingeniørarbejde

Se også