Under overførslen af regnskabsposter til omkostningsposter opretter Microsoft Dynamics NAV forbindelser i posterne i tabellen Finanspost, tabellen Omkostningspostog tabellen Omkostningsregister for at gøre det muligt at spore forbindelser mellem omkostningsposter og regnskabsposter.

Finansposter

For hver regnskabspost, der overføres til omkostningsregnskab, udfylder Microsoft Dynamics NAV omkostningsfeltet Løbenr..

Omkostningsposter

For hver omkostningspost gemmer Microsoft Dynamics NAV løbenummer på den tilsvarende regnskabspost i feltet Finansløbenr. i tabellen Omkostningspost.

For samlede omkostningsposter gemmer Microsoft Dynamics NAV løbenummer på den sidste regnskabspost, som er posten med det højeste løbenummer.

Feltet Finanskonto i tabellen Omkostningspost indeholder nummeret på den finanskonto, som omkostningsposten stammer fra.

For enkelte omkostningsposter overfører Microsoft Dynamics NAV bogføringsteksten fra regnskabsposten til tekstfeltet Beskrivelse. For kombinerede poster viser tekstfeltet, at disse poster er overfører som kombinerede poster. For eksempel kan teksten for en kombineret post for oktober 2013 være Kombinerede poster, oktober 2013.

Omkostningsregister

I tabellen Omkostningsregister opretter Microsoft Dynamics NAV en post med kildeoverførsel fra regnskabet. Posten registrerer det første og sidste løbenummer for de finansposter, der overføres, foruden første og sidste postnummer på de omkostningsposter, der er oprettet.

Se også