I vinduet Servicekontrakt kan du få vist, ændre eller oprette servicekontrakter.

Oversigtspanelet Generelt

Brug dette oversigtspanel til at få vist, ændre eller angive generelle oplysninger om servicekontrakten. Du kan f.eks. ændre oplysninger om en kunde, en kontraktgruppe eller den dato, hvor kontrakten blev gyldig.

Oversigtspanelet Afsendelse

Brug dette oversigtspanel til at få vist, ændre eller indsætte oplysninger om, hvor serviceartiklerne skal leveres, eller hvor der skal ydes service.

Oversigtspanelet Service

Brug dette oversigtspanel til at få vist, ændre eller indsætte oplysninger, der har relation til selve serviceydelsen. Du kan f.eks. gennemse oplysninger vedrørende servicezonen, hvor serviceartiklen er placeret, standardserviceperioden for servicekontrakten eller serviceordrens type.

Oversigtspanelet Fakturering og Faktureringsoplysninger

Brug dette oversigtspanel til at få vist, ændre eller indsætte oplysninger, der har relation til fakturering.

Oversigtspanelet Prisregulering

Brug dette oversigtspanel til at få vist, ændre eller angive generelle oplysninger om prisopdateringer.

Oversigtspanelet Detaljer

Brug dette oversigtspanel til at få vist, ændre eller indsætte oplysninger om, hvornår kontrakten udløber, hvorfor den er annulleret, og hvilken kode der hører til prisreguleringen for faktureringen.

Oversigtspanelet Servicekontraktlinjer

Brug dette oversigtspanelet til at få vist, ændre eller indsætte oplysninger om serviceelementer, der er en del af en servicekontrakt eller et servicetilbud. Hver kontraktlinje indeholder oplysninger om en serviceartikel, der er en del af kontrakten. Du kan angive ligeså mange servicekontraktlinjer, som du har brug for.