Forsyningsplanlægning er et vigtigt område. Når forsyningsplanlægningen oprettes og bruges korrekt, hjælper den en virksomhed med at undgå at løbe tør og reducerer både bestillings- og lageromkostningerne.

Det er ikke muligt at foreskrive en optimal opsætning af alle felter til planlægning, da dette varierer fra virksomhed til virksomhed på grund af forretningsvariabler som markedssituation og forretningsstrategi. Men, der er de bedste fremgangsmåder til valg af indstillinger på varekortene og globale opsætningsfelter, så virksomheden kan komme i gang med rettidige og omkostningseffektive lagerflow.

Følgende emner indeholder oplysninger om de bedste fremgangsmåder til opsætning af udvalgte planlægningsfelter, der er vigtige for lager- og forsyningsplanlægning.

For atSkal du se

Få kendskab til de bedste fremgangsmåder til valg af den bedste genbestillingsmetode, så du kan planlægge effektivt og økonomisk for en vare i henhold til lagerbindingsomkostninger og behovsmønstre.

Oprette bedste fremgangsmåder: Genbestillingspolitikker

Få kendskab til de bedste fremgangsmåder til angivelse af udvalgte planlægningsparametre under den definerede genbestillingsmetode, så du kan planlægge effektivt og økonomisk for en vare i forhold til vigtige elementer som leveringstid, lageromkostninger og sæsonudsving.

Oprette bedste fremgangsmåder: Planlægningsparametre

Få kendskab til de bedste fremgangsmåder for anvendelse af en generel leveringsstrategi for alle varekort, f.eks. at varer altid skal modtages én dag før, de skal bruges, eller dæmpning af systemets reaktion på mindre behovsudsving.

Oprette bedste fremgangsmåder: Global planlægningsopsætning

Se også