Rapporten Anlæg - forventet udvikling med dimensioner

I denne rapport kan du se fremskrevne afskrivninger og bogførte værdier. Du kan udskrive rapporten for en afskrivning ad gangen.

 

Den forventede afskrivning beregnes for to perioder:

 

For den første periode foretages beregningen på grundlag af datoerne i felterne Bogførte poster fra og Første afskrivningsdato. Hvis du indtaster en dato før sidste bogførte afskrivningspost, beregnes der ikke afskrivning pr. første afskrivningsdato.

 

For den anden periode foretages beregningen på grundlag af datoerne i felterne Første afskrivningsdato og Sidste afskrivningsdato. Det beregnede afskrivningsbeløb for anden periode kan enten vises som et enkelt beløb eller som flere beløb fordelt over det tidsinterval, der er angivet i feltet Antal dage.

Udfyld felterne under fanerne på følgende måde:

 

Anlæg

 

Klik på AssistButton nederst til venstre i vinduet for at få vist resultatet af den filtrering, du har foretaget i rapporten.

 

Indstillinger

 

Klik på Udskriv for at udskrive rapporten. Klik på Vis udskrift, hvis du vil se rapporten, før den udskrives. Hvis du ikke vil udskrive rapporten, skal du klikke på Annuller for at lukke vinduet.