Når du opretter en montageordre, kan du føje linjer til ordren for at tage højde for forbruget af ressourcer. Bogføring af forbruget afspejles på en timeseddel. Før du fortsætter, skal du kontrollere, at ressourcen er konfigureret til at bruge timesedler.

Sådan integreres ressourcetimer på en montageordre med en timeseddel

 1. Opret en salgsordre, der starter en montageordre (i dette tilfælde er varen montage efter ordre). Tilføj et montageelement og et antal på en ny salgslinje. Frigiv salgsordren, og åbn den montageordre, der er tilknyttet salgsordren. Du kan finde flere oplysninger i Sådan sælger du en vare, der er monteret efter ordre.

  -eller-

  Opret en montageordre direkte. Hvis du opretter en montageordre på en ny montageordrelinje, skal du tilføje et montageelement og et antal for den. Du kan finde flere oplysninger i Fremgangsmåde: Montere elementer.

 2. Vælg Ressource på en ny montagelinje i feltet Type.

 3. Vælg feltet Nummer for at vælge en ressource.

 4. Angiv et antal i feltet Antal pr. for at afspejle antallet af timer, der bruges til ordren.

 5. Hvis der er tale om en montageordre, der er knyttet til en salgsordre, skal du vende tilbage til salgsordren og vælge Bogfør under fanen Proces.

  -eller-

  Hvis der er tale om en montageordre, skal du frigive ordren og vælge Bogfør i gruppen Proces under fanen Startside.

 6. Hvis du vil gennemse bogføringsoplysningerne, som de afspejles i timesedlen, skal du åbne den timeseddel , der indeholder den dato, hvor du udførte bogføringen.

  Timesedlen indeholder en godkendt timeseddellinje for montageordren. Linjen består af navnet på ressourcen i feltet Beskrivelse og antallet af bogførte timer fra montageordren. Tidsforbruget registreres for bogføringsdatoen.

  Bemærk
  Linjen har statussen Godkendt, og du kan ikke åbne den igen eller sende den.

Tip

Se også