I en analyserapport vises analyseparametrene som kolonner. Du kan angive, hvilke kolonner der skal med i analyserapporten, ved at opsætte analysekolonneskabeloner.

En skabelon indeholder et sæt linjer, der hver repræsenterer de analysekolonner, som du ser i analyserapporten. Hvis du vil definere en kolonne, skal du tildele en analysetypekode til en linje. Denne analysetypekode bestemmer typen af kildedata i de vareposter, analyse baseres på. Kildedataene indeholder pris, salgsbeløb eller antal og deres tilknyttede værdiposter. Du kan oprette et ubegrænset antal kolonneskabeloner og derefter bruge dem til at oprette nye analyserapporter.

Sådan oprettes analysekolonneskabeloner

 1. I feltet Søg skal du angive Analysekolonneskabeloner og derefter vælge det relaterede link.

 2. Vælg den første tomme linje, og indtast det navn, som du vil give den nye analysekolonneskabelon, i feltet Navn. Indtast en beskrivelse i feltet Beskrivelse.

 3. Under fanen Startside i gruppen Behandl skal du vælge Kolonner.

 4. Udfyld felterne i vinduet Analysekolonner for at angive de kolonner, som du vil have med i analyserapporten.

  Bemærk
  For at definere en kolonne skal du udfylde feltet Analysetypekoder for alle kolonnetyper undtagen Formel. Opret analysetypekoderne i vinduet Analysetyper.

  Bemærk
  Hvis du vælger Vareposter i feltet Posttype, kopieres de faktiske tal fra vareposten. Hvis du vælger Varebudgetposter, kopieres de budgetterede tal fra budgettet.

 5. Vælg knappen OK for at gemme dine ændringer, eller tryk på Esc for at lukke vinduerne.

Tip

Se også