Når lagerlokationen kræver styret læg-på-lager og pluk, kan du bruge en ny funktion, der hjælper dig med at styre lagerstedet på den mest effektive måde. Hvis du vil have fuldt udbytte af denne funktion, skal du give yderligere oplysninger om varerne, som til gengæld hjælper med at foretage de nødvendige beregninger for at kunne give forslag til de mest effektive måder at styre lageraktiviteter på.

Sådan opsættes varer til styret læg-på-lager og pluk

  1. I feltet Søg skal du indtaste Varer og derefter vælge det relaterede link.

  2. Vælg den vare, som du vil opsætte til styret læg-på-lager og pluk.

  3. Under fanen Naviger i gruppen Vare skal du vælge knappen Enheder. Udfyld felterne i dette vindue for at definere de forskellige enheder, som varen kan håndteres i. I dette vindue skal du også udfylde højde, bredde, længde, rummål og vægt for enheden. Hvis kolonnen ikke er synlig, skal du åbne genvejsmenuen for kolonneoverskrifter og derefter vælge Vælg kolonner for at tilføje den. Vælg den knappen OK.

  4. Under fanen Naviger i gruppen Lagersted skal du vælge Placeringsindhold. I dette vindue kan du definere de lokationer og placeringer, som varen skal tilknyttes. Feltet Standard bruges ikke, når lokationen kræver styret læg-på-lager og pluk. Vælg knappen OK.

  5. Udfyld felterne i oversigtspanelet Lagersted på varekortet for at definere, hvordan varen skal håndteres på lagerstedet.

Tip

Se også